Tapiolan aktiiviset kehityshankkeet

Tapiolassa ja lähialueilla on kymmeniä aktiivisia rakennushankkeita. Niihin kuuluvat mm. asuntorakentaminen, sekä katu- ja puistosuunnitelmat. Tällä sivulla on listattu Espoon kaupungin ilmoittamat ns. Suur-Tapiolan alueen hankkeet, joihin kuuluvat mm. Tapiolan, Otaniemen ja Keilaniemen alueiden aktiiviset kehityskohteet. Mahdolliset nähtävillä olevat suunnitelmat on esitelty ensimmäisinä.

Listan tiedot pohjautuvat suoraan Espoon kaupungin tietojärjestelmiin, joten Tapiolan Kilta ei ota vastuuta tietojen oikeellisuudesta tai mahdollisista puuttuvista kohteista. Killan postituslistan jäsenenä saat sähköpostiisi automaattisesti tiedon, kun jokin hanke tulee nähtäville tai vireille.

Asemakaavoja voi myös selata kartalta Espoon karttapalvelun avulla, tai kaupungin sivuilla listamuodossa. Mikäli toivot hankkeiden sisältöihin muutosta, kannattaa ensi sijassa ottaa yhteyttä Espoon valtuuston jäseniin. Katso myös, mihin hankkeisiin Tapiolan Kilta on ottanut viime vuosina kantaa.

Huom. Kaupungin ajankohtaiset kuulutukset löytyvät lisäksi tältä sivulta, ja niihin liittyvät päätöspöytäkirjat täältä.

Nähtävillä olevat hankkeet:

Tapiolan muut aktiiviset kehityshankkeet:

Tilaa uutiskirje

Tapiolan Killan postituslistan jäsenenä saat automaattisesti sähköpostiisi tiedot uusista Tapiolassa vireillä olevista kehityshankkeista, sekä Killan toiminnasta.

Liity postituslistallemme täältä!


Tapiolan keskuksen palvelut

Katso Tapiolan liikekeskustan tärkeimmät palvelut kartalta (www.tapiolankeskus.fi)Twitter