Opintien, Kaupinkalliontien ja Kulttuuriaukion katujärjestelyt

YMPÄRISTÖN HOITO JA KUNNOSTUS (päivitetty 14.5.2015)


Tapiolan Kilta otti kantaa vuoden 2015 alussa nähtäville tulleeseen katuhankkeeseen, joka koski Opintien, Kaupinkalliontien ja Kulttuuriaukion katujärjestelyjä ja kunnostustöitä.

Muistutuksessaan Kilta painotti mm. Opintien nimen säilyttämistä Opintienä, sillä kadun nimeäminen Opinopoluksi (kuten suunnitelman kartoissa oli merkitty) on turha ja kallis operaatio. Tapiolan asukkaat ovat tottuneet 50 vuodessa koulunsa osoitteseen "Opintie 1".

Kilta toivoi myös mahdollisuutta säilyttää invapaikat (ja muutaman yleisenkin parkkipaikan) nykyisellä paikallaan Kulttuurikeskuksen sisäänkäynnin ja Kaupinkallion paikoitustalon välissä. Suunnitelmassa esitettyyn kuvioon sopi mielestämme huonosti auton ajaminen tunnelipaikoitukseen ja hissimatkat maan päälle. Mielestämme Kulttuurikeskuksen konsertit ja tapahtumat tarvitsevat kunnolliset puitteet saattoliikenteelle taksilla, linja-autolla ja henkilöautolla.

Luettavaa (pdf):

Kommentit (0)

Kukaan ei vielä ole kommentoinut tätä artikkelia.

Kirjoita uusi kommentti

Tilaa uutiskirje

Tapiolan Killan postituslistan jäsenenä saat automaattisesti sähköpostiisi tiedot uusista Tapiolassa vireillä olevista kehityshankkeista, sekä Killan toiminnasta.

Liity postituslistallemme täältä!


Tapiolan keskuksen palvelut

Katso Tapiolan liikekeskustan tärkeimmät palvelut kartalta (www.tapiolankeskus.fi)Twitter