Tapiolan Kilta järjestää asukastilaisuuden 3.11.2021 Tapiolan ajankohtaisista rakennushankkeista

Julkaistu: 19.10.2021

Tapiolan Kilta on pitkän tauon jälkeen järjestämässä uutta asukastilaisuutta. Asukastilaisuuden ajankohta on keskiviikko 3.11.2021 klo 18.00, ja paikkana Tapiolan palvelukeskus (os. Länsituuli 1).

Tilaisuuden teemana ovat Tapiolan ajankohtaiset rakennus- ja kaavoitushankkeet. Alustajina puhumassa ovat aluearkkitehti Sampo Sikiö ja projektinjohtaja Antti Mäkinen Espoon kaupungilta.

Tapahtumassa on kahvi- ja pullatarjoilu klo 17.30 alkaen (vapaaehtoinen kahvimaksu 5 €). Osallistujien maksimimäärä on 150 henkeä saapumisjärjestyksessä.

Katso myös täältä tilaisuuden virallinen pdf-mainos.

Päivitys 31.10.2021:
Edellytämme kaikilta asukastilaisuuteen osallistuvilta voimassa olevaa koronapassia. Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU Digital COVID Certificate -dokumentti joko tulostettuna tai puhelimestasi. Koronapassi edellyttää todistusta joko kahdesta rokotuksesta, 72 tunnin sisällä saadusta negatiivisesta koronatestituloksesta tai alle kuusi kuukautta sitten sairastetusta koronataudista.

Koronapassi tarkistetaan ovella käyttäen lukijasovellusta. Jotta tarkistus kävisi mahdollisimman sujuvasti, pyydämme vieraitamme avaamaan puhelimensa selaimeen jo valmiiksi Omakannasta osoitteesta Omakanta - Kanta.fi ladattavan koronapassin tai vaihtoehtoisesti tallentamaan kuvakaappauksen passin QR-koodista puhelimeensa. Koronapassin voi esittää myös paperisena tulosteena. Käytämme passin lukemiseen lukijasovellusta, joka ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja.

Tervetuloa mukaan!

Kommentit (0)

Kukaan ei vielä ole kommentoinut tätä artikkelia.

Kirjoita uusi kommentti

 Tapiolassa tapahtuu

30.4.2022Tapiolan vapun avaus

2.5.2022Tapiolan Killan asukastilaisuus Tapiolan historiasta

4.5.2022Maarinsolmun eritasoliittymän suunnittelu etenee Tapiolassa

5.5.2022Tapiolan Killan RKY-miniseminaari

21.5.2022Tapiolan kesänavaus

14.6.2022Espoon kaupungin kaavakävely Kulttuuriaukion hankesuunnitelmasta


Elokuviin Tapiolassa?
Katso täältä Kino Tapiolan
viikko-ohjelmisto!


Kaupungin kuulutukset

Kaikki kaupungin ajankohtaiset kuulutukset ja tiedotteet löydät täältä.

Tilaa uutiskirje

Tapiolan Killan postituslistan jäsenenä saat automaattisesti sähköpostiisi tiedot uusista Tapiolassa vireillä olevista kehityshankkeista, sekä Killan toiminnasta.

Liity postituslistallemme täältä!


Tapiolan keskuksen palvelut

Katso Tapiolan liikekeskustan tärkeimmät palvelut kartalta (www.tapiolankeskus.fi)Twitter