Otsolahden perustilaselvitys julkaistu

Julkaistu: 01.12.2017

Tapiolan tunnetuimman meri-alueen Otsolahden heikentynyt tila on ollut viime vuosina näkyvästi esillä Tapiolan kehityksessä. Erityisesti asia on noussut pintaan koskien Kehä I:n Keilaniemen puistokannen hulevesiä, jotka kaupunki on suunnitellut johtavansa Itämetsän läpi Otsolahteen (ks. Keilaniemenpuisto kaupungin sivuilla).

Tapiolan Kilta ja lukuiset Itärannan asukkaat ovat olleet huolissaan Otsolahden vedenlaadusta ja siitä, kestääkö merialue uusia hulevesipäästöjä. Monet ovat esittäneet parempana vaihtoehtona hulevesien laskemista Keilalahteen, mikä säästäisi myös Itämetsän puita hulevesiojan vaatimalta raivaamiselta.

Nyt kaupunki on viimein julkaissut Otsolahdesta perustilaselvityksen, jonka ilmestymistä on odotettu useita vuosia. Koska selvityksellä lienee merkittäviä vaikutuksia siihen, miten Itämetsän hulevesiasiassa edetään, ja uskomme asian siten kiinnostavan asukkaitakin, linkitämme selvitysdokumentin ladattavaksi ohessa:

Lataa Otsolahden perustilaselvitys täältä (pdf)

 

Kommentit (0)

Kukaan ei vielä ole kommentoinut tätä artikkelia.

Kirjoita uusi kommentti

Tilaa uutiskirje

Tapiolan Killan postituslistan jäsenenä saat automaattisesti sähköpostiisi tiedot uusista Tapiolassa vireillä olevista kehityshankkeista, sekä Killan toiminnasta.

Liity postituslistallemme täältä!


Tapiolan keskuksen palvelut

Katso Tapiolan liikekeskustan tärkeimmät palvelut kartalta (www.tapiolankeskus.fi)Yhteistyössä

Twitter